Dette er en sponsoreret artikel fra Retnemt.dk

Ret nem aftensmad

Få levering af sund og lækker aftensmad til døren. Måltidskasser, der består af friske råvarer, leveres til døren i en kølekasse sammen med opskriften. Tilberedningen klarer du selv på ca. 30 min. Vælg selv til hvor mange og hvor ofte.

Sundt, bekvemt – og RetNemt

De higer og søger i gamle kogebøger. Eller gør de nu også det? I en stresset hverdag vælger mange danskere ofte de lette løsninger, når det handler om madlavning. Det knurrer i maven, men kniber med overskuddet til kreative indkøb og kogekunst i køkkenet. Og så kan livet let blive lidt for fedt.

RetEksotisk-fjerne lande

RetEksotisk – fjerne lande

Det er her, RetNemt.dk kommer ind i billedet. For mad kan sagtens være både sundt, hjemmelavet og gå hurtigt på samme tid. Det er i hvert fald filosofien bag RetNemt.dk.

Nudler-med-thaikarry_600x400

Nudler med thai-karry

Konceptet går ud på, at man melder sig til at modtage måltidskasser på hjemmesiden. Her kan man hver uge vælge mellem 10 forskellige lækre og sunde retter, som RetNemt.dk har udviklet med hjælp fra førende madskribenter. Alle de friske råvarer, der passer til den valgte opskrift, pakkes ned hos RetNemt.dk og bringes direkte hjem til kundens dørtrin i en kølekasse.

Pakning på samlebånd  Portionspakning

Kvalitets hurtig-mad til den travle familie uden at far og mor behøver at skænke indkøb og kogebøger så meget som en tanke.

Læs også: Opskrift | Dansk hotdog i gourmetudgave

Fakta om RetNemt.dk

RetNemt.dk har specialiseret sig i at udvikle spændende og varieret hverdagsmad med hjælp fra førende madskribenter. Med udgangspunkt i eget pakkeri leverer RetNemt.dk såkaldte måltidskasser til tusinder af kunder over hele landet.

rødfisk i papilotte_600x400

Rødfisk i papilotte

Måltidskasserne er i sig selv ikke enestående. Men i sammenhæng med it giver RetNemt.dk kunderne hidtil usete muligheder for tilpasning til individuelle ønsker, f.eks. at fravælge uønskede ingredienser, at få mere eller mindre variation, at få 2- eller 4 personers retter m.m.

RetNemt.dk har siden starten i 2006 leveret næsten 4 millioner måltider og udviklet mere end 600 forskellige retter til kunder over hele landet.

enebærbøf_600x400

Enebærbøf

Kort om konceptet i praksis

Med en uforpligtende tilmelding er måltidskasserne nemme:

  1. Man vælger til hvor mange og hvor ofte man vil have måltidskasser leveret
  2. Man får ugen før levering en e-mail med næste uges retter – og laver evt. ændringer 2-4 dage inden leveringen
  3. Man får maden leveret på en fast ugedag – efter eget valg – inden kl. 17
And i tranebærsauce_600x400

And i tranebærsauce

Der er hver uge 10 forskellige hovedretter at vælge imellem, indenfor smagsretningerne: RetØkonomisk, MiddelhavsRet, RetEksotisk, RetBørnevenlig, RetSund, FamilieRetter m.fl. Alle retterne i måltidskasserne er ernæringsmæssigt i orden – tjek selv næringsværdierne. Man behøver ikke at lave maden på leveringsdagen – RetNemt.dk garanterer 4 dages holdbarhed! For 99,- får du en måltidskasse for to. Er I fire koster den fra 149,-.

RetSund_600x400

RetSundt

For mere information se www.retnemt.dk

Læs også: Opskrift | Bagte kartofler med sprød salat og ramsløgssmør


Tekst  Retnemt.dk

Foto  Retnemt.dk