Få flotte fliser nemt og skånsomt med højtryksrensning

4 gode grunde til at gøre rent med højtryksrensning

Du kan bruge højtryksrensning til langt flere ting, end du måske tror. Fx er det oplagt at give indkørslen med perlegrus eller granit kræver en tur, hvis de er blevet støvede eller algegrønne.

Du kan også rense tag, tagrender, rør der er stoppet til, havemøbler, haveredskaber, biler, cykler, campingvognen eller båden med højtryksrens. Så længe du altid sikrer dig, at det tryk, tilbehør og rensemiddel, du bruger passer til opgaven.

Effektivt

Vand med højt tryk er supereffektivt til at løsne skidt. Maskinen gør det meste af arbejdet for dig, og det rette tryk sammen med det rette tilbehør klarer alle former for snavs på alle typer overflader.

Skånsomt

Med Kärcher er højtryksrensning både effektivt og skånsomt. Kärchers maskiner kan indstilles til at løse præcis den opgave, du står overfor. Så kan du skånsomt og sikkert arbejde med det korrekte tryk.

Brugervenligt

Kärchers logiske LED-indikator vejleder dig med brugervenlige og enkle ikoner, præcist kan styre styrken på højtrykket. maskinerne er desuden ergonomisk, kompakte og nemme at flytte.

Sparer vand

Du bruger mindre vand med større effektivt, når du bruger højtryk. Det spares betragteligt på vandet i forhold til at gøre rent med haveslangen. Nogle Kärcher maskiner kan kobles til en regnvandstønde.

Skærmbillede 2016-05-30 kl. 10.01.17

Markedets sejeste maskiner – med garanti

Med Kärchers maskiner til højtryksrensning er ingen opgave for stor, og du behøver ikke være bekymret for, om motoren nu kan holde til timelange arbejdsopgaver. For i Kärchers nye Full Control-serie kan du få maskinerne K4, K5 og K7 med vandkølet motor, der sikrer, at maskinen ikke overophedet. Det giver også motren en længere levetid, og derfor kan du også få forlænget garanti på 5 år ved registrering online.